Saltar a continguts

Ass. Triangle Blau

Navegació

Menú principal

Poesies i cançons

CD Ampliar imatge
CD : "Cançó per Elna" de Joanjo Bosk

MiniCD (Música Intuïtiva, 2012). MICD002

1 - Cançó per Elna (Joanjo Bosk / Pere Quart
2 - El bruel de la mar (Joanjo Bosk)
3 - Ambulls de llop (Joanjo Bosk / Josep M. de Sagarra
4 - Meva no la llengua morta (Joan-Lluís Lluís / Joanjo Bosk)
5 - La memòria i el mar (Léo Ferré / Joan-Lluís Lluís (trad.)

Joanjo Bosk - veu, producció / Albert Oliva - guitarra, piano, veus, producció / Pere Martínez - contrabaix

“Cançó per Elna” és la cançó que dóna títol al nou treball del cantant empordanès Joanjo Bosk, on presenta una sèrie de cançons compostes per ell mateix, amb la memòria històrica i popular com a eix principal. El videoclip incorpora imatges originals de la retirada republicana de 1939, extretes de la pel·lícula L'Exode d'un peuple, cedides per l’Institut Jean Vigo de Perpinyà.

“Cançó per Elna” és la peça que bateja el darrer disc de Joanjo Bosk, un treball que vol ser el seu particular homenatge a Elisabeth Eidenbenz, fundadora i ànima de la Maternitat d’Elna, i també un homenatge als refugiats republicans. El resultat és un disc on ha col·laborat el guitarrista Albert Oliva, responsable dels arranjaments musicals, i també el contrabaixista gironí Pere Martínez.

Ara la cançó també s'ha convertit en un videoclip realitzat, dirigit i muntat per Rodrigo de la Fuente, amb imatges extretes de la pel·lícula L'Exode d'un peuple. “En el drama humà de l’ exili republicà de 1939, he volgut posar música i veu a la història d’amor que va ser la Maternitat d’Elna", explica el músic.

 

Enllaç:  Videoclip 
Aquest web forma part de: Portal d'Entitats de Figueres
© Ass. Triangle Blau - Figueres - infotriangleblau@gmail.com