Saltar a continguts

Ass. Triangle Blau

Navegació

Menú principal

Col·labora-hi!

Adhesions i més informació Link
Adhesions a la proposta de candidatura de Marcos Ana al Premi Principe de Asturias de la Concordia 2009

Benvolguts, benvolgudes,
Us fem arribar la informació sobre la proposta de candidatura de Marcos Ana al Premi Principe de Asturias de la Concordia 2009, que volem compartir amb vosaltres. Agrairíem que en féssiu difusió.
Salutacions,
Iniciativa per Catalunya Verds

Biografia
Després de 23 anys a les presons franquistes. Marcos Ana recorda amb generositat, sense cap ressentiment: "No sento cap rancor; em sentiria molt desgraciat si així fora. En haver patit tantes calamitats sóc incapaç de generar venjança. La venjança no és cap ideal polític ni revolucionari. L'única venjança a la qual jo aspiro és veure un dia el triomf dels ideals pels quals he lluitat i pels que tants homes i dones a Espanya van perdre la seva vida o la seva llibertat".

Adhesions i més informació:
http://www.unpremioparamarcosana.org

Cens de simbologia franquista ( Memorial Democràtic )

Benvolgut/uda,

Ens posem en contacte amb vosaltres per tal de demanar-vos la vostra col·laboració en cas que disposeu d'informació o notícies sobre possibles vestigis de simbologia franquista que encara existeixin actualment en el vostre àmbit territorial, per tal que els verifiquem in situ durant el treball de camp i, si escau, incorporar-los a la base de dades del cens.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

Pili Mateo
Memorial Democràtic de Catalunya
Adreça de contacte: simbologia.franquista@gma

Dóna'ns memòria
Si tens alguna història o material relacionat amb el camí de l'exili contacta amb nosaltres...

DÓNA'NS MEMÒRIA busca la col·laboració ciutadana per treure a la llum no tan sols fonts orals que difícilment es podrien recuperar d'una altra forma sinó també un nou recull d'imatges, cartes, objectes i documents particulars que seran degudament digitalitzats i conservats, permetent d'aquesta forma enriquir el nostre patrimoni memorialístic a través d'un futur projecte expositiu i un documental.


El laboratori mòbil s'instal·larà en espais públics a través de la col·laboració d'administracions locals i d'associacions cíviques alhora que està adaptat per desplaçar-se on estiguin les persones amb mobilitat reduïda.
 

Link
El archivo digital de la Guerra Civil Española y la dictadura franquista (Universidad de California, San Diego) : si usted o alguno de sus familiares desea donar su testimonio para la colección por favor escribanos.

Mi nombre es Elize Mazadiego y soy parte de grupo de estudiantes de la Universidad de California en San Diego. Nos comunicamos para solicitarle una cita con la intención de pedirles su colaboración en nuestro proyecto (el archivo audiovisual de la memoria de la guerra civil y la represión Franquista) el cual hemos realizado durante los últimos dos años recaudando testimonios de republicanos y republicanas.
Estos son recogidos por medio de entrevistas audiovisuales las cuales forman parte de la colección Southworth, una de las más extensas colecciones de la guerra civil, albergada en la biblioteca de UCSD.

http://orpheus.ucsd.edu/speccoll/scwmemory/about-esp.html

Muchas gracias,

Elize Mazadiego
Ph.D. Student, Art History Visual Arts Department
University of California San Diego
emazadiego@ucsd.edu
scwmemoryproject@ucsd.edu

0 resultats trobats
Aquest web forma part de: Portal d'Entitats de Figueres
© Ass. Triangle Blau - Figueres - infotriangleblau@gmail.com