Saltar a continguts

Ass. Triangle Blau

Navegació

Menú principal

Activitats realitzades

06/05/2021
5 de maig de 2021 : Ofrena floral als deportats dels camps nazis al cementiri de Figueres(Dia d'homenatge a les persones deportades als camps de concentració i víctimes del nazisme)

 

Ofrena Ampliar imatge

Aquests mesos d'abril i maig, es commemora l'alliberament dels diferents camps de concentració nazis: Mauthausen, Gusen, Dachau, Auschwitz-Birkenau, Treblinka, Majdanek, Flossenbürg, Ravensbrück...

La situació de pandèmia ha ajornat un cop més la trobada presencial als camps, però hi ha iniciatives per poder compartir aquests homenatges des de la distància, arreu dels mostre país. Com és la proposta de l'Amical de Mauthausen i altres camps i de totes les víctimes del nazisme d'Espanya, de retre homenatge als deportats en una ofrena floral en aquells municipis on hi hagi monuments o memorials de record a les víctimes de la deportació.

Per això, Triangle Blau i l'Ajuntament  de Figueres han realitzat el dimecres 5 de maig (Dia d'homenatge a les persones deportades als camps de concentració i víctimes del nazisme) una ofrena floral al Monument dels Deportats empordanesos del cementiri de Figueres.

En representació de l'Associació, el president Sr. Lluís Fontané i Sra. Carme Daviu.

Aquest web forma part de: Portal d'Entitats de Figueres
© Ass. Triangle Blau - Figueres - infotriangleblau@gmail.com